Jau ceturto gadu deju studija Dance Beat Jaunjelgavā organizēja Hip Hop Battlus.

Jau no paša rīta tikās dejotāji, lai cīnitos par uzvaru deju Battlos, pasākumā dienas laikā dejoja vairāk kā 400 dejotāji no 12 pilsētām (Jaunjelgava, Aizkraukle, Pļaviņas, Skrīveri, Ogre, Ķekava, Jelgava, Cēsis, Ādaži, Zaķumuiža, Liepāja un Rīga), lai cīnītos par uzvaru dažādās kategorijās un nominācijās.
Battlos piedalījās dejotāji no 4 līdz 20 gadu vecumam. (Kategorijās – Mini kids, Kids, Children, Juniors, Adults, kur visi vecuma posmi tika dalīti ar pieredzi un bez iepriekšējas sagatavotības). Dejotāji cinījās gan 1pret1, gan 4pret4.
Lai 4-5 gadu vecumā stātos pretī kādam deju cīņā ir vajadzīga liela drosme un uzdrošināšanās,. Kādam tas bija viegli un dabiski, kādam tas ir liels izaicinājums. Kāds, kurš piedalījās primo reizi, tik pasākuma laikā izprata deju Battlu kārtību un jau nākamajā reizē varēs parādīt savus spēkus uz visiem 100%. Kādam šie bija jau kārtējie Battli, kur dejotāji ar pieredzi nāca sagatavojušies ar konkrētu domu, ko vēlas sasniegt vai pie kā vēlas piestrādāt, piedaloties šajos Battlos.

Žūrijai nebija viegli novērtēt un noteikt uzvarētājus, jo bija daudz labu un spēcīgu dejotāju. Bieži lielu lomu uzvarai nospēlēja veiksme, sadalījums, mūzikas izjūta tajā mirklī vai komandas vienotība. Un jāatzīst, ka galvenais mērķis šādam pasākumam ir būt kopā, dalīties pieredzē un, galvenokārt, pavadatīt lietderīgi brīvo laiku. Lepojamies ar katru no dalībniekiem un, vecāki, jums ir lieliski bērni! Lielu paldies sakām Jaunjelgavas vidusskola, Jaunjelgavas kultūras centrs, šī ir pilsēta uz attīstību un skola ar personīgu pieeju katram.

Liels prieks kopā bija redzēt dažādas pilsētas sadarbojoties un sadejojoties. Noteikti turpināsim iesākto nākamajā gadā tiekoties citos Dance Beat pasākumos. Bet līdz tam aicinām pievienoties uz noarbībām.

Organizatori,
Dance Beat komanda

Atbalsītāji