Dance Beat komandas vadītāji pieredzes apmaiņā devās uz Norvēģiju, Oslo. Kopā pavadīta nepilna nedēļa apmācot Jesus Revolution jauniešus, sniedzot meistarklases un ņemot iedvesmu un iedrošinājumu arī no viņiem. Sadejojoties kopā ar nākamā gada koncerttūres dejotājiem, tika pavadītas vairākas stundas deju zālē. Mēs esam tik dažādi, bet tai pat laikā viens otru tik ļoti papildinām.

Jesus Revolution ir jauniešu misionāru organizācija, kur katru gadu sabrauc kopā jaunieši no dažādām pasaules malām, lai vienu gadu pavadītu, mācoties misijas skolā – Bībeles studijas, treniņi. Pēc 4 mēnešu apmācībām dodas uz dažādām Europas valstīm un pilsētām, lai dalītos ar evaņģēliju un iedrošinātu jauniešus piedzīvot Dieva mīlestību. Šajā gadā tiek veidota arī koncerta programma, kur ar deju, mūziku, dziesmām un stāstiem ļaus sajust un piedzīvot to, ko paši jaunieši ir piedzīvojuši. Liela disciplīna, nodošanās un rezultāti – tā pāris vārdos var noraksturot šos jauniešus:

Esot ar šiem jauniešiem kopā pāris dienas, ir iespējams ieraudzīt vēl tik daudz lietas, kurās rast iedvesmu un disciplinēt sevi strādāt cītīgāk.

Video ir iespējams redzēt atskatu, kā mums ir gājis.

 

Atbalsītāji