Šīs meistarklases bija atvērtās visiem dejot gribētājiem. Prieks bija redzēt katru, kas apmeklēja meistarklases un velējās pamēģināt ko jaunu. Piedaloties nodarbības pie dažādiem pedagogiem, tika paplašināta deju pieredze un tās uztvere. Nodarbības bija ar augstu intensitāti, bet veidotas tā, lai var pievienoties arī bez iepriekšējas sagatavotības vai pieredzes attiecīgā deju stilā. Jaunākā dalībniece, kas piedalījās gandrīz visās meistarklasēs bija pirmsskolas vecuma!

Meistarklases vadīja:

Viesturs Saldavs – IZTURĪBAS TRENIŅŠ – FitnessABC – Alternatīvā fitnesa treneris. Lielisks motivators un aizrautīgs treneris. Spēj iedvesmot un ar azartu ievadīt treniņā, kas attīsta vispārēju fizisko izturību caur dažādiem funkcionāliem vingrinājumiem.
Ieva Dzelzs – DEJU AEROBIKA – Fitnesa trenere – Vingruma klubs. Kustība, kardio slodze, vingrinājumi un visbeidzot laba pašsajūta pēc padarīta darba.
Eva Kronberga – IMPROVIZĀCIJA. Spēja veidot, attīstīt radošo domāšanu, iejusties un darboties komandā. Viss, lai atvērtu personību.
Darja Krause – LAIKMETĪGĀ DEJA un MODERN DANCE – LKK, Fitnesa trenere. Laikmetīgās dejas horeogrāfija, dejas tehnika un izpildījums. Modernās dejas pamati, tās ievirzes un ķermeņa attīstības veidošana, balstoties uz modernās dejas tehniku.
Ginta Cera – LATVIEŠU DEJA – horeogrāfe, spēj veidot nodarbības ar radošu metodi. Izturība, tehnika un horeogrāfija. Latviešu dejas pamati, labs fiziskais treniņš, izaicinājums un jaunu spēju apguve tiem, kas ikdienā dejo pavisam cita stila dejas.
Anastasija Zuja – KLASISKĀ DEJA – Rīgas horeogrāfijas vidusskolas (baleta skolas), RPIVA absolvente. Klasiskās dejas tehnika un izpildījums.
Marians Butkevičs – KLASISKĀ DEJA – Rīgas horeogrāfijas vidusskolas pasniedzējs, darba vieta – Rīgas Nacionālā opera. Izcils baleta dejotājs, horeogrāfs, pedagogs. Nodarbība bija paredzēta dejotājiem ar iepriekšēju sagatavotību.

ATSAUKSMES no pašiem meistarklašu dalībniekiem:

Luīze Tumševica – “Esmu sajūsmā”, būtu vāji teikts! Tik daudz ko darīju pirmo reizi (tostarp latviešu tautas deju), un to, kas jau bija zināms, ieraudzīju no cita lenķa. Stundas paskrēja nemanot. Ļoti patika laikmetīgās dejas improvizācija, un vispār šādas nedēļas varētu atkārtot! Liels paldies pasniedzējiem, kas nāca ciemos, tas bija AMAZING!

Marta Rasa – Dance Beat meistarklases bija jaukas un papildināja manu pieredzīti ne tikai hip hopā vai rnb deju stilā, bet bija arī iespēja sevi sagatavot fiziski spēcīgāku aerobikā(jau ceturto dienu sāp vēdera presīte), progress! Improvizācija – no malas, iespējams, izskatījās smieklīgi (tas lika pasmieties pašiem par sevi nodarbībā), bet improvizāciju ieteiktu katram. Tā palīdz atbrīvoties un izprast savu ķermeni, ko mēs katrs no tā varam dabūt laukā un uz ko esam spējīgi. Iesaku katram izmantot šo izdevību nākamajā reizē! Vai arī tiekamies Dance Beat treninā!

Ruslans Štutko – Meistarklases, kas bija Dance Beat, bija superīgas. Fiziskais – ko vadīja Viesturs, bija superīgi labs treniņš. Es vēlētos to atkārtot! Improvizācija ar Evas palīdzību ļāva mums atbrīvoties no visām ikdienas lietām. Latviešu deja ar Gintu bija – labs! Agrāk, man likās, ka tādās dejās nav nekā grūta! Tikai iIzmēģinot, es sapratu, ka tur riktīgi jāstrādā, lai viss izdotos. Tā ka paldies visiem treneriem un deju studijai.

Anna Kuka – Ļoti patīk redzēt dažādus stilus, mācīties ko jaunu, patīk skolotāju daudzveidība un tas, cik ļoti katrs pasniedzējs ir ieinteresēts katra individuālajā izaugsmē. Viesturs – nekad neļauj apstāties, vienmēr parāda, ka ir iespējams izdarīt vairāk arī tad, ja šķiet, ka vairs nevari. Viņš ar savu degsmi parāda ka var visu, ja labi grib! Klasika – ļoti jauka pasniedzēja, visu nodarbību meklēja, kā labāk komunicēt, varēja redzēt, ka mīl to, ko dara.
Paula Roma Jonāte – No piedāvātajām meistarklašu nodarbībām, apmeklēju funkcionālo izturības treniņu pie Viestura un dejas aerobiku pie Ievas. 
Pirms tam biju tikai dzirdējusi par izturības treniņiem, beidzot bija iespēja izmēģināt. Forši, ka Viesturs bija gana stingrs, jo kā viņš teica – sportā vajag disciplīnu. Nodarbībā bijām dažāda vecuma dejotāji, bet tas netraucēja visiem izpildīt uzdevumus. Viesturs gana radoši piegāja treniņam, bija arī pavisam neredzēti vingrojumi. Visgrūtākais bija darbs pa pāriem, tev ir jācenšas dubultā, jo tas ietekmē otru cilvēku, pārim ilgāk jāstāv uz rokām vai jāpumpējas. Kopumā ļoti patika. Un arī efekts bija, visu nedēļu jutu savas kājas, kāpnēm gāju ar līkumu .
Pie Ievas bija deju aerobika. Sākumā, pēc pirmajiem soļiem, likās, ka būs klasiskā aerobika, kas, manuprāt, vairāk piestāv dāmām gados . Bet, nē, Ievas kombenes bija ļoti interesantas un pat grūtas. Labs treniņš arī atmiņai, liek domāt līdzi. Ļoti apbrīnoju visus šitos trenerus, jo tad, kad mēs visi jau esam nokausēti, viņa vēl smaida, dara līdz un izskatās, ka tas viņai ir sīkums. Iedvesmojoša trenerīte!

Pēteris Ciekurs – Prieks redzēt daudzus jaunus pasniedzējus dažādos deju stilos. Patika, ka improvizācijā aizvien vairāk paver dejotājus uz pašrealizāciju. Aizvien vairāk iemīļoju moderno deju. Paldies Dacei un Uldim par šādu svaigu vēsmu mūsu studijā. Kaut kas jauns un citādāks.

Kristīne Harlapa – Tā pat kā hip hops, arī deju aerobika priekš manis ir kas tuvs. Un bija patiess prieks, atgriezties iekšā tajā ritmā, pēc kā alkst mana sirsniņa, palēkāt deju ritmā, redzēt spogulī smaidu līdz ausīm un neaprakstāmas prieka emocijas. Gluži tā pat bija improvizācijā – Smaids un prieks mani nepameta, un tas bija priekš manis kas jauns un interesants, nebijis, kas lika prāta pelēkajām šūniņām paskatīties uz visu no cita aspekta un atklāt sevī ko jaunu un nebijušu Laikmetīgajā, Modernajās dejās un klasikas nodarbībās. Es vēl jo vairāk sadraudzējos ar tās pamatiem, jo ar klasiku esmu uz Jūs, un priekš manis tas ir kas jauns, līdz ar to ir patīkami vērot to, kā mans ķermenis viegli padodas kam jaunam, un man viss sanāk! Runājot kopumā par visu, bija ļoti pozitīvi un superīgi! Viss ļoti patika. Vairāk ko tādu, lai varētu sevi iepazīt un ieraudzīt arī citā dimensijā/pasaulē, ne tikai hip hopā. Kā arī tāda veida pasākumi dod iespējas iepazīt citus dejotājus un vairāk rast kontaktu savā starpā. Man ir patiesi prieks, ka izvēlējos Jūsu studiju, ka esmu viena no Jums! Esmu tur, kur man jābūt, un vēlos teikt lielu paldies Jums visiem!

Diāna Kupča – Šī meistarklašu nedēļa bija superīga! Citādāki un interesanti treniņi. Pirmdien kārtīgi pasvīdām un pārbaudījām savu fizisko izturību, trešdien iemācījāmies interesantu deju un piektdien klasiskās dejas treniņā iemācījāmies jaunas kombinācijas un pastiepāmies. Kopumā šī nedēļa bija interesanta, ar jaunām emocijām un pārbaudījumiem!

Daivis Ozoliņš – Man ļoti patika latviešu dejas nodarbība! Skolotāja bija ļoti atvērta, nebaidījās mūs pārbaudīt un palīdzēt pārvarēt jaunas robežas. Nodarbība man lika domāt līdzi, ļoti uzlaboja garastāvokli un, īsāk sakot, kopumā – superīga! Gribētos vēl vienu!

Šādu meistarklašu nedēļu atkārtosim aprīļa beigās, maijā sākumā. Sīkāks info sekos,
Dance Beat 
komanda

Supporters