Šis pusgads mums ir bijis ļoti darbīgs un rezultātiem bagāts. Šajā gadā esam auguši līdz 200 dejotājiem. Esam izveidojuši ABC līmeni katrai vecuma grupai. Kur dejotāji ar pieredzi var nospraut augstus standartus un dejotāji, kuri tik tiko vēlas sākt dejot var attīstīt dejot prasmes no pašiem pamatiem.

Šajā pusgadā esam ieguvuši daudz jaunu draugu un pāri lielajai vēlmei dejot un būt labam dejotājam, mācāmies mīlēt apkārtējos. Mācāmies cienīt, paklausīt un būt par svētību blakus esošajam. Ieraudzīt noskumušo, atrast veidu, kā palīdzēt otram.

Koncerta nosaukums bija “Daudz dots”. Mums ir tik daudz dots, bet vai mēs to izmantojam? Vai ar tām lietām, kuras mums ir dotas, mēs mākam dalīties? Vai spējam būt ne tikai krāšņas personības, bet vai arī mākam mīlēt pašu mazāko?

Dod un Tev taps dots.

Koncertā bija vērojami 24 priekšnesumi, viens par otru krāsaināki un sirsnīgāki. Kā skatītāji teica, šis bija viens no sirsnīgākajiem koncertiem. Dažreiz liekas, ka mīlēt ir jāmāk, ir jāmāk apstāties un dot otram to, kas tam ir tik ļoti nepieciešams.

Paldies visiem dejotājiem, mūsu atbalstītājiem, vecākiem un dziedātājiem, kā arī ikvienam, kurš ņēma dalību un atbalstīja mūs.

Tik noderīgas ir tās rokas, kuras ceļ šo darbu un atsaucas katram palīgā saucienam. Mēs to tik ļoti ar bērniem un jauniešiem novērtejam. Paldies Jums.

Ar sirsnīgiem sveicieniem,
Dance Beat komnda un visi dejotāji.

Atbalsītāji