Hip Hop Battli “JAUNJELGAVA 2022” Jau trešo gadu Dance Beat Jaunjelgavā organizē Hip Hop Battlus. Jau no paša rīta tikās vairāk kā 300 Dance Beat dejotāji no 10 pilsētām (Rīga, Ogre, Ķekava, Jelgava, Cēsis, Ādaži, Zaķumuiža, Jaunjelgava, Aizkraukle, Skrīveri), lai cīnītos par uzvaru dažādās kategorijās un nominācijās.

Battlos piedalījās dejotāji no 4 līdz 20 gadu vecumam. (Kategorijās – Mini kids, Kids, Children, Juniors, Adults, kur visi vecuma posmi tika dalīti ar pieredzi un bez iepriekšējas sagatavotības). Dejotāji cinījās gan 1pret1, gan 4pret4. Jāsaka, ka ir vajadzīga liela drosme un uzdrošināšanās, lai 4-5 gadu vecumā stātos pretī kādam deju cīņā. Kādam tas bija viegli un dabiski, kādam tas bija liels izaicinājums. Kāds, kurš piedalījās primo reizi, tik pasākuma laikā izprata deju Battlu kārtību un jau nākamajā reizē varēs parādīt savus spēkus uz visiem 100%. Kādam šie bija jau kārtējie Battli, kur dejotāji ar pieredzi nāca sagatavojušies ar konkrētu domu, ko vēlas sasniegt vai pie kā vēlas piestrādāt piedaloties šajos Battlos.

Žūrijai nebija viegli novērtēt un noteikt uzvarētājus, jo bija daudz labu un spēcīgu dejotāju. Bieži lielu lomu uzvarai nospēlēja veiksme, sadalījums, mūzikas izjūta tajā mirklī vai komandas vienotība. Un jāatzīst, ka galvenais mērķis šādam pasākumam ir būt kopā, dalīties pieredzē un, galvenokārt, pavadaīt lietderīgi brīvo laiku. Lepojamies ar katru no dalībniekiem un vecāki, jums ir lieliski bērni. Lielu paldies sakām Jaunjelgavas vidusskola, Jaunjelgavas kultūras centrs, šī ir pilsēta uz attīstību un skola ar personīgu pieeju katram.

Šis bija lielisks gada iesākums ar kopā būšanu un dejotāju saliedēšanu. Mūsu nākamie projekti būs komandu projekti un Ziemassvētku studijas koncerts, bet ar Battlu pieredzi atgriezīsimies maija otrajā pusē “Hip Hop Pludmales Battli – Jūrmala”.

Uz tikšanos,
Dance Beat komanda.

Atbalsītāji