No 24.08.- 28.08. Jaunjelgavā notika deju dienas nometne „DEJU DIENAS”. Sadarbībā ar VISC un Jaunjelgavas apvienības pārvaldi 60 dejotājiem tika dota iespēja ņemt dalību 5 dienu intensīvā deju nometnē.

Dejotāji strādāja 3 dažādās vecuma grupās, katrā pa 20 dejotājiem. Pusi no nometnes laika aizņēma intensīvas deju nodarbības. Tika apgūti tādi deju stili kā Hip Hop, House dance, RnB, Contemporary, Afro dance un citi. Starp un pēc nodarbībām nometnes dalībnieki piedalījās sporta spēlēs un aktivitātēs, radošās darbnīcās, komandu darbā. Bija dota iespēja pārbaudīt spējas komandas stratēģiskajos uzdevumos kā arī bija atpūtas mirkļi un viens no tiem bija – filmas laiks.

Pēdējā nometnes dienā katra grupa sagatavoja kopdeju, kuras garums bija līdz pat 3 minūtēm. Šajā kopdejā tika apvienotas visas horeogrāfijas, kuras bija apgūtas šo piecu dienu laikā. Vecākai grupai bija vislielākais izaicinājums, atcerēties un kopdejā atdejot 7 dazādas horogrāfijas dažādos deju stilos. Noslegums tika filmēts, lai visi vecāki var redzēt gala rezultātu.

Nometnes dalībnieki bija no Jaunjelgavas, Skrīveriem, Kokneses, Aizkraukles, Neretas, Seces, Staburaga pagasta un tuvākajiem rajoniem. Šis pasākums apvienoja un vienoja vairākas pilsētas un dejotājiem bija iespēja dalīties enerģijā, iedvesmā un apgūt tik daudz un dažādas lietas. Kā vecāki saka, neticami, cik daudz var bērns iemācīties 5 dienu laikā. Varam teikt paldies plašajai pasniedzēju komandai no Dance Beat deju studijas par darbu un mīlestību, ar kādu viņi strādā ar bērniem.

Lepojamies un priecājamies par katru dalībnieku un ir vairāk kā vērts ieguldīties bērnu un jauniešu darbā, lai redzētu šo degsmi un attīstītu talantus, kas pēc tam ir pamats tālākai personības attīstībai.

Vecāku atsaukmes:

Rūta saka, ka patika viss, protams, viegli nebija, bet patika gan pasniedzēji, gan nodarbības, bet gribējusi vairāk laika spēlēm. Un progress pa piecām dienām – wow! Noslēguma video ir superīgs, pat asaras saskrēja. Paldies jums! Biju mazliet skeptiska, bet jūs ar uzviju apgāzāt manu aizdomu, sen nebiju redzējusi meitu tik aizrautu. (Jaunjelgava)

Samanta teica, ka viņai viss patika. Itsevišķi hip hops un tas, ka varēja arī spēles spēlēt un ar sportiņu nodarboties, sajūsmā. (Jaunjelgava)

Paldies par interesanto nometni. Manas abas meitenes sajūsmā par nometni un ja būtu vēl, piedalītos otrreiz. Megija būtu gatava vēl dejot, kaut gan kājas zilas, sāp muskuļi, bet tas ir to vērts – viņa teica. Paldies jums. (Koknese)

Paldies par jauko nometni, par darbu un laiku ko ieguldījāt. Martai patika viss. Patika dejas, komandu spēles. Daudz iemācījās kustības, soļus. Iepazinās ar jauniem draugiem. (Staburaga pag.)

Kopumā visa nometnes darbība ļoti patika, jo bija neparasta nedēļa. Pirmo reizi iemācījās tik daudz deju stilu, pa nedēļu apguva to, ko pa gadu nebija apguvusi mācoties citur. Pirmo reizi piedalījās šādā deju nometnē, un noteikti tikai labākās atsauksmes. (Aizkraukle)

Paldies par superīgo iespēju – Elīzai ļoti patika. Un galvenais, ka ne tikai bija sajūsmā par brīvā laika aktivitātēm, bet arī pašām nodarbībām. Tagad mājās ir demonstrējumi un jāmācās visiem. Paldies Jums! (Skrīveri)

Atbalsītāji