No 13. jūlija līdz 17. jūlijam atpūtas kompleksā „Jumurdas muiža” notika 5 dienu deju treniņnometne “Open Up 2020”. Nometne dejotājiem deva iespēju no jauna iegūt motivāciju dejot. Piedalīties intensīvos treniņos pēc karantīnas laika, kādam tas bija liels izaicinājums, kādam iespēja beidzot dejot daudz un dikti.

Jauniešu nometne no bērnu un pusaudžu nometnes atšķiras ar lielāku intensitāti, slodzi un sarežģītību. Dienā ir 3 intensīvas meistarklases. Piesaistīti dažādi viestreneri no ārvalstīm. 5 dienu laikā dejotāji apguva 14 dažādas horeogrāfijas, dažādos deju stilos. Šajā gadā bija liels izaicinājums nepadoties, strādāt ar sevi, trenēt savu ķermeni un atmiņu. Noteikti ieguvēji ir visi, kuri atbrauca un piedalījās nometnē.

Kopā pa visām trīs vecuma kategorijām nometnē piedalījās 165 dejotāji. 14 dienās tika novadītas 46 meistarklases. Ar dejotājiem strādāja 17 pedagogi.

Tagad dejojam mājās un drīz jau tiekamies atvērtajos treniņos Rīgā Dance Beat studijā. Open Up atvērtās nodarbības notiks sākot ar 10. augustu. Sekojam līdzi jaunumiem un tiekamies nodarbībās.

Ar sveicieniem,
Dance Beat komanda

Atbalsītāji