No 07.02-09.02.2020 Odzienas skolā notika ziemas intensīvā deju treniņ nometne „OPEN UP WINTER 2020”, ko organizēja deju studija „DANCE BEAT”.

Nometnes dienas bija piesātinātas ar 3-4 treniņiem dienā. Dejotāji apguva Hip Hop, House Dance, K-Pop, Popping, Contemporary, Urban Dance horeogrāfijas, kā arī veidoja savas dueta horeogrāfijas un piedalījās deju battlos. Deju battlos bija 2 kategorijas, iesācēji un pieredzējuši dejotāji. Katrs varēja sacensties savā kategorijā. Nometnē viesojās 10 pasniedzēji no Latvijas, no ārvalstīm, katrs pasniedzot savu stilu.

Papildus intensīvajiem treniņiem un meistarklasēm bija komandas saliedēšanās seminārs. Četru stundu izaicinājuma laiks, kad izvērtēt savus spēkus, motivāciju un nospraust jaunus mērķus. Kā arī filmu vakars ar donatiem un Amandas komandas aktivitātes dienas vidū piešķīra krāsas nometnei un deva iespēju iegūt jaunus draugus.

Nometnē piedalījās dejotāji no dažādām Latvijas pilsētām: Rīga, Ķekava, Cēsis, Ogre, Jaunjelgava, Pļaviņas, Ropaži, Zaķumuiža, Kalnciems, Ādaži, Liepāja u.c.

Esam ieguvuši jaunus draugus, iedvesmu, dejas prasmes un daudz labu atsauksmju no dalībniekiem, dejotāji jau gaida vasaras nometni „OPEN UP 2020”, kas notiks „Jumurdas muižā”.

29.06-02.07. Vecums 5-9 gadi (ar iespēju arī vecākiem ņemt dalību nometnē)
06.07.-10.07. Vecums 10-13 gadi
13.07.-17.07. Vecums 14+ gadi

Īpašs paldies par atbalstu Maxima, Lulu picai un Charity Bank.
Sīkāku informāciju var atrast www.dancebeat.lv/nometne

Dance Beat
Komanda

Atbalsītāji