Iedrošinu apmeklēt meistarklases katram, kurš velētos pamēģināt ko jaunu. Piedaloties nodarbības pie dažādiem pedagogiem, tiek paplašināta deju pieredze un tās uztvere. Nodarbības paredzētas ar augstu intensitāti, bet veidotas tā, lai var pievienoties arī bez iepriekšējas sagatavotības vai pieredzes attiecīgā deju stilā.

Dance Beat dejotājiem visas pārējās nodarbības pēc grafika notiek kā ierasts, tajās arī būs viestreneri.

Interesentiem no malas – ieeja par ziedojumiem. Lai jums visiem ērtāk un izdevīgāk pievienoties uz nodarbībām.

Treneru un nodarbību apraksts:

Pirmdiena:
17:00-18:00 – FUNKCIONĀLAIS, IZTURĪBAS TRENIŅŠ – Viesturs Saldavs – FitnessABC – Alternatīvā fitnesa treneris.
Lielisks motivators un aizrautīgs treneris. Spēj iedvesmot un ar azartu ievadīt treniņā, kas attīsta vispārēju fizisko izturību caur dažādiem funkcionāliem vingrinājumiem.
18:00 – 19:00 – DEJU AEROBIKA – Ieva Dzelzs – Fitnesa trenere – Vingruma klubs. Kust’iba, kardio slodze, vingrinājumi un visbeidzot laba pašsajūta pēc padarīta darba.
19:00 – 20:00 – IMPROVIZĀCIJA. Spēja veidot, attīstīt radošo domāšanu, iejusties un darboties komandā. Viss, lai atvērtu personību.

Trešdiena:
18:00 – 19:00 – LAIKMETĪGĀ DEJA – Darja Krause – LKK, Fitnesa trenere. Laikmetīgās dejas horeogrāfija, dejas tehnika un izpildījums.
19:00 – 20:00 – MODERN DANCE – modernās dejas pamati, tās ievirzes un ķermeņa attīstības veidošana balstoties uz modernās dejas tehniku.
20:00 – 21:00 – LATVIEŠU DEJA – Ginta Cera – horeogrāfe, spēj veidot nodarbības ar radošu metodi. Izturība, tehnika un horeogrāfija. Latviešu dejas pamati, labs fiziskais treniņš, izaicinājums un jaunu spēju apguve tiem, kas ikdienā dejo pavisam cita stila dejas.

Piektdiena:
17:00 – 18:00 – KLASISKĀ DEJA – Anastasija Zuja – Rīgas horeogrāfijas vidusskolas (baleta skolas), RPIVA absolvente. Klasiskās dejas tehnika un izpildījums.
18:00 – 19:00 – KLASISKĀ DEJA – Anastasija Zuja
19:00 – 20:30 – KLASISKĀ DEJA – Marians Butkēvics – Rīgas horeogrāfijas vidusskolas pasniedzējs, darba vieta – Rīgas Nacionālā opera. Izcils baleta dejotājs, horeogrāfs, pedagogs. Nodarbība paredzēta dejotājiem ar iepriekšēju sagatavotību.

Supporters