Waving ir iluzors dejas stils, kas sastāv no kustību sērijas, radot iespaidu, ka caur dejotāja ķermeni plūst viļņi. Uzskata, ka waving ir radies no popping un funk dejas, un to bieži izpilda apvienojumā ar poppingu un tam radniecīgiem stiliem.

Stila pamatā ir vienmērīga ķermeņa daļu saliekšanās, radot neparastu viļņošanās ilūziju. Pati galvenā kustība ir viļņošana ar rokām. Lai šīs kustības iemācītos veikt pareizi, ir vajadzīga liela pacietība un neatlaidība. Tiklīdz dejotājs veiksmīgi apgūst iemaņas ar rokām izpildīt „vilni” un izprot stila pamatus, viņš spēj veiksmīgi papildināt kustības ar visu ķermeni un izdejot arī citus dejas elementus.

Ir septiņu un vienpadsmit punktu viļņi. Vienpadsmit punktu viļņa gaitas secība: pirkstu locītavas – plaukstas locītava – elkonis – plecs – krūškurvis – plecs – elkonis – plaukstas locītava – pirkstu locītavas. Septiņu punktu vilnis sākas no plaukstas locītavas. Šī viļņošana rada iespaidu, ka viļņi plūst augšup un lejup pa ķermeni. Tā ietver muskuļu atbrīvotību atbilstoši viļņa trajektorijai, ceļu un potīšu saliekšanu.

Atbalsītāji